Hanhenpesä                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Hanhenpesän alakerta

Alakerran tuvassa on keittiövarustuksen lisäksi neljän hengen ruokapöytä, josta saa jatkopalalla venytettyä ruokailupaikat kuudelle, sohva, takka ja televisio. Tuvan suuret ikkunat ovat järvelle päin ja mökin suurista ikkunoista voit ihastella ilta-auringon järvelle maalaamaa maisemaa. 

Tupakeittiön varustukseen kuuluu  jääpakastinkaappi (jenkki), sähköhella, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, astianpesukone, leivänpaahdin, vedenkeitin, sähkövatkain, sekä ruuanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat astiat 10 henkilölle.

Keittiökalusteiden pinnat ovat muovisia, joten ne eivät kestä kuumaa ja tämä on huomioitava ruokaa laitettaessa.

Kerrosten välissä on jyrkähköt portaat, joka on syytä ottaa huomioon lasten ja vanhusten kanssa. Portaat on turvallisinta laskeutua takaperin ja  pitää koko ajan kaiteesta kiinni. Yksi henkilö voi tarvittaessa kesällä nukkua alakerran puusohvalla. Talvella kuisti ei sovellu yöpymiseen.

Linkki Hanhenpesän varaussivulle Nettimökkiin:  https://www.nettimokki.com/ownerSearchReservation.php?id_cottage=8823


Yläkerta

Mökin yläkerrassa on yksi iso makuuhuone, jossa on parivuode, levitettävä sohvasänky, 80cm leveä sänky, 2 kpl 120cm vuodetta, sekä taittopatja, josta saa vuoteen. Yläkerran makuuhuoneen eteisessä on vuodesohva, josta saa vuoteen kahdelle, ( tämä paikka ei talvella sovellu yöpymiseen). Lisäksi sohvan takana on joustinpatja.  Parisängyn alla on retkisänky vauvalle. Peitot ja tyynyt löytyvät kymmenelle henkilölle. Lakanat ja pyyhkeet vuokraaja tuo mukanaan tai etukäteen sovittuna liinavaatteet voi vuokrata myös mökiltä hintaan 15€/hlö.

Yläkerran makuuhuoneessa on ilmalämpöpumppu, jolla makuuhuoneen saa lämmitettyä ja kuumalla kelillä viilennettyä. 

Yläkerrassa on tilava parveke, jossa on pikupöytä ja kaksi tuolia.

Vaaterekkiin voi ripustaa vaatteita.

Kaappitilaa vaatteille ei ole.

Makuuhuoneen eteisessä on vuodesohva, josta saa vuoteen kahdelle.  Tämä paikka ei sovellu yöpymiseen talvella.


Sauna

Mökissä on sisäsauna, johon mahtuu 2 (+1) henkilöä. 

Saunaan mahtuu kaksi henkeä kerrallaan. Tuolien välisellä jakkaralla voi tarvittessa istu esim. pieni lapsi. Saunassa on puulämmitteinen kiuas. Talviaikaan saunan kiuas toimii oivallisesti myös mökin lisälämmittämiseen. 

Lämminvesivaraaja on lauteiden alla.

Pukuhuoneessa on penkki kahdelle. Pukuhuoneessa peiliovien takana on siivouskomero, josta löytyy tarvittavat siivousvälineet ja -aineet.

Pesuhuoneessa on WC -pytty, suihku ja lavuaari.

Pesutilaan saa kivan tunnelman sytyttämällä hyllyllä olevat patterivalot.


Terassi

Terassilla on pieni ruokapöytä, jonka ääreen mahtuu neljä ruokailijaa.

Terassilla on myös kahden hengen puusohva ja kaksi pölkkytuolia.

Pihasauna

Vuokralaisilla on mahdollisuus käyttää myös pihasaunaa kesäisin, jos se ei ole varattu.. Talvella ulkosaunan käytöstä sovitaan erikseen ja se on maksullinen.

Talvisin saunan vuokra 10€/ krt omatoimisesti lämmitettynä ja vedet kannettuna. Valmiiksi lämmitettynä 25€/ krt,  sisältää kynttilät sytytettynä.


vuokrausehdot

Hanhiniemen mökin vuokrauksessa noudatetaan seuraavia sopimusehtoja. Nämä ehdot sitovat molempia osapuolia sen jälkeen, kun asiakas on maksanut sopimusehdoissa mainitun varausmaksun.

Varauksen tekijän tulee olla varausta tehdessään 18 vuotta täyttänyt.

Varaaminen ja maksaminen

Vuokraaja suorittaa lomamökin varaamisen puhelimitse, sähköpostitse tai nettimökin kautta. Varauksen tekemisen jälkeen vuokraaja vahvistaa varauksen maksamalla varausmaksun.

Varaus on vahvistettu, kun vuokraaja on maksanut vähintään 20% vuokraushinnasta ennakkomaksuna. Maksu tulee suorittaa viipymättä, viimeistään 7 vrk:n kuluttua varauksesta . Ellei varausmaksua ole maksettu vuokranantajalla on oikeus perua varaus. Mikäli varaaminen tapahtuu kolme viikkoa tai vähemmän aikaa ennen varauksen alkua, kaikki maksut suoritetaan kokonaisuudessaan kerralla. Mikäli vuokraaja laiminlyö maksut ja maksuajat, mökin omistaja voi peruuttaa varauksen ilman erillistä ilmoitusta.

Loppuvuokra erääntyy maksettavaksi viimeistään 21 vrk ennen varauksen alkua.

Vuokrasta ei lähetetä erillistä laskua, ellei niin erikseen sovita.

Tilinumero maksuja varten FI44 5068 0620 3147 89, saajana Hanhenlento. Vuokraan sisältyy alv (10%).

Peruutukset

Jos varaus peruutetaan myöhemmin kuin 21 vrk ennen varauksen alkua, veloitetaan koko hinta. Mikäli lomamökki saadaan uudelleen vuokratuksi, palautetaan uudeelleen vuokrauksesta saatu summa, peruutuskuluna pidätetään ennakkomaksu.

Jos vuokralainen tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai kuolee, vuokraajalla on oikeus saada takaisin maksamansa summa lukuun ottamatta ennakkomaksua.

Peruutuksesta on silloin ilmoitettava viipymättä ja asia on osoitettava luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella. Varauksen voimassaoloaikana tehtyjä peruutuksia/keskeytyksiä ei hyvitetä. Vuokranantaja voi perua varauksen ylivoimaisen esteen vuoksi. Asiakkaalla on silloin oikeus saada maksamansa summa kokonaisuudessaan takaisin.

Lomamökin käyttö

Mökin vuokranhinta sisätää majoittumisen enintään kuudelle henkilölle. Lisähenkilöistä veloitamme 5€/hlö/vrk.

Vuokranantaja luovuttaa avaimet vuokralaiselle, varauksen alkaessa.Lähdettäessä mökki on kalusteineen ja varusteineen luovutettava siinä kunnossa kuin se oli vastaanotettaessa.

Vuokraan sisältyvät kalusteet, mökillä olevat varusteet, peitteet, tyynyt ja patjat, vessapaperi, keitto- ja ruokailuastiat ja ruokailuvälineet, lämmitys sekä energia ruoanlaittoon ja valaistukseen, sekä polttopuut takkaa, nuotiota ja saunoja varten.

Telttailu, asuntoauto /-vaunupaikka lisämajoituksena lomamökin alueella on kielletty, ellei toisin sovita.

Avotulen teko muualla mökin alueella on kielletty, paitsi nuotiopaikalla. 

Kotieläimiä, kuten koiria, kissoja tai vastaavia saa tuoda lomamökille. Huomioitava tilalla olevat kotieläimet, jotka laiduntavat rannalla mökin läheisyydessä. Lemmikkimaksu 20€/varaus/lemmikki. Eläinten tulee olla kytkettynä ulkona liikkuessaan.

Vuokraaja on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle tulleet vahingot suoraan vuokranantajalle.

Huomautukset

Mökkiin liittyvät huomautukset on ilmoitettava loman aikana suoraan vuokranantajalle.

Riitojen ratkaisu

Sopimuksessa sovelletaan Suomen lakia. Osapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimusriidat neuvottelemalla. Mikäli sopimukseen ei päästä, riidat ratkaistaan paikallisessa käräjäoikeudessa.